V areálu přírodovědecké fakulty v Olomouci-Holici bylo otevřeno nové FreshUP bistro

Foto: Ota Blahoušek
Wednesday 2 December 2020, 10:11 – Text: Šárka Chovancová

V areálu přírodovědecké fakulty v Olomouci-Holici v objektu číslo 47 bylo včera otevřeno bistro FreshUP, které nabídkou i provozním režimem doplní a obohatí provoz holické menzy. Občerstvení  bude zajišťovat Správa kolejí a menz Univerzity Palackého.

„V přízemí objektu prostory bistra navazují na volné samostudijní a pobytové boxy umístěné v koridoru kolem auly. Návštěvníci si tak mohou sednout buď volně na sedací vaky v kaskádové jižní přístavbě, nebo na lavice podél stěn, které jsou vystlány měkkými polštáři,“ uvedl Michal Karták z oddělení rozvoje a výstavby rektorátu UP.

Nabídka bistra obnáší kompletní sortiment, na jaký jsou studenti i zaměstnanci zvyklí z bistra na Envelopě a jiných fakult. „Nabízíme několik druhů káv včetně bezkofeinové, pro vegetariány se sójovým mlékem. Připravujeme několik druhů obložených housek, bulek, chleby s pomazánkami, kváskové obložené chleby, saláty a za běžného provozu i polévky. Nabídka je uzpůsobena jak pro masožravce, tak i pro vegetariány a vegany,“ doplnila Marcela Černohouzová, vedoucí bister FreshUP.

V současné době má bistro otevřeno od  7:30 do 14:30, platit zde můžete v hotovosti, kartou ISIC, zaměstnaneckou kartou UP nebo stravenkami.

 

Back

Privacy settings

We use cookies and any other network identifiers on our website that may contain personal data (e.g. about how you browse our website). We and some of the service providers we use have access to or store this data on your device. This data helps us to operate and improve our services. For some purposes, your consent is required to process data collected in this way. You can change or revoke your consent at any time (see the link at the bottom the page).

(Essential cookies enable basic functions and are necessary for the website to function properly.)
(Statistics cookies collect information anonymously. This information helps us to understand how our visitors use our website.)
(They are designed for promotional purposes, measuring the success of promotional campaigns, etc.)